Scientologys frivillige prester Nashville: Hjelpearbeid ved oversvømmelsen

Scientology Kirken har oppfordret sitt landsdekkende nettverk av Frivillige prester til å hjelpe Nashville etter oversvømmelsen.
Scientology Kirken meddelte i dag at det har oppfordret sitt landsdekkende nettverk av Frivillige prester til å hjelpe Nashville med oversvømmelsesbistand. «Vi har folk rundt omkring i landet som er trente og har erfaring med katastrofehjelp,» sier Julie Forney som er koordinator for Kirkens frivillige, «og hjelpen er definitivt nødvendig her.»

De lokale Frivillige prestene var allerede på plass søndag, for å hjelpe på et nødhjelpssenter før de meldte seg på Madison og Bellevue på mandag. «Først dro vi til de menighetsmedlemmenes hjem som hadde stor skade og gikk så bare fra dør til dør for å hjelpe folk med å rydde opp i mudderet,» sier Forney.

Kirken tilbyr også et spesielt kurs gratis til alle som ønsker å bli Frivillig prest eller bare lære bedre å hjelpe venner og familien sin. Kurset kan tas på en dag eller to og ifølge Kirkens prest Rev. Brian Fesler: «Det er for alle – uansett tro. Vi er ikke-sekteriske. Dette kurset underviser bare i hvordan man kan hjelpe mennesker gjennom vanskelige situasjoner.»