Scientology Frivillige prester hjelper filippinerne å komme seg etter en sesong med knusende tyfoner

Scientology Frivillige prest fra Scientology Kirkens misjon i Manila, reagerte ved å hjelpe under hele dette årets ødeleggende tyfonsesong. Fire dødbringende tyfoner i løpet av en to-måneders periode, den siste som traff i forrige uke, har forvoldt skader for i alt nesten 40 milliarder filippinske pesos (nesten $ 900 millioner dollar), drept 961 mennesker og etterlatt titusenvis strandet eller henvist til å bo på krisesentre.

Scientology Frivillige prester bringer åndelig førstehjelp til filippinerne som var herjet av tyfoner dette året og som etterlot titusenvis hjemløse.
Så snart den første tyfonen traff i slutten av september, iførte personalet og medlemmene av misjonen i Manila seg sine gule T-skjorter og flyttet ut i gatene og krisesentrene for å bringe åndelig førstehjelp i form av Scientology-assister til dem i nød. Scientology-assister er utviklet av Scientologys grunnlegger L. Ron Hubbard, og de behandler følelsesmessige og åndelige faktorer ved stress, traumer, sykdom og skade.

Filippinenes president Gloria Arroyo erklærte «katastrofetilstand». Behovet for effektiv, rask katastrofehjelp var øyeblikkelig og omfattende. For å imøtekomme disse behovene hjalp Scientology Frivillige prester ikke bare på en personlig basis, de trente også andre frivillige og dem som var strandet på krisesentre i enkle teknikker som er omtalt i Håndbok i Scientology, og som gjør folk i stand til å overvinne tilsynelatende uoverstigelige barrierer og komme videre i livet.

«Scientology-assister er veldig enkle å lære,» sa Maria Rehyer, Scientology Frivillige presters direktør for katastrofeberedskap. «På en halvtime kan en person lære nok til å hjelpe familie og venner med å komme over traumer, sjokk eller skader.» Rehyer oppfordrer alle som ønsker å slutte seg til rekken av 203 000 Scientology Frivillige prester til å besøke GRATIS ONLINE-KURS hvor de kan melde seg på gratis online-kurs for å lære disse teknikkene.